Forum Posts

Nicholas Seow
Jul 19, 2021
In General Discussion
How do I calculate Service Hour? - Number of Lions X Number of Hours eg. 10 Lions participated in the Activity, and they spent 2 hours in the Activity. 10 Lions X 2 Hours = 20 Service Hours. What if is a Joint Activities with other Lions Clubs or Organisations? - Calculation is based on own club members participated in the Joint Activity eg. 10 clubs participated, and they spent 2 hours in the activity but only 2 are from your club. 2 Lions X 2 Hours = 4 Service Hours. How do I calculate Number of People Served if is a Joint Activity by few clubs or organisations? - Number of People Serve / Number of Clubs eg. 5 clubs jointly organised a Home Visit with 20 children. 20 children / 5 clubs = 4 People Served per club.
0
0
6
Nicholas Seow
Jul 12, 2021
In General Discussion
Share your thoughts. Feel free to add GIFs, videos, #hashtags and more to your posts and comments. Get started by commenting below.
0
0
3
Nicholas Seow
Jul 12, 2021
In General Discussion
We'd love to get to know you better. Take a moment to say hi to the community in the comments.
0
0
3
Nicholas Seow
Jul 12, 2021
In General Discussion
We want everyone to get the most out of this community, so we ask that you please read and follow these guidelines: Respect each other Keep posts relevant to the forum topic No spamming
0
0
2

Nicholas Seow

Admin
More actions